Supertrash Hersft & Winter 2014

De Nederlandse Olcay Gulsen nam in 2009 het merk Supertrash over, en haar Nederlandse roots zie je terug in de herfst en winter campagne van Supertrash. Het blonde model die de nieuwste kleding showt is de Nederlandse Bregje Heinen. De Nederlandse wordt gefotografeerd door Klaas Jan Kliphuis, eveneens een Nederlander. Net als de visagiste Suzanne Verberk en de stylist Roel Schagen.

De campagne wordt omschreven als Rock & Roll Glamorous en wij snappen wel waarom! Vooral leer is een belangrijk element in de herfst en winter collectie van Supertrash. In de onderstaande foto’s is er bijna elke keer wel een leren kledingstuk of een leren detail te zien. Denim is een ander belangrijk element in de collectie, maar je zult ook veel kledingstukken vinden met zachte stoffen. De herfst en wintercollectie bestaat grotendeels uit kledingstukken in donkere kleuren zoals zwart en donkergrijs, maar er zijn ook een paar items in lichtere kleuren beschikbaar.

Dat de kleding echt Rock & Roll Glam is wordt nog eens bewezen door de namen van de kledingstukken.Een olifantgrijze nepleren broek draagt de naam ‘Poison Pants’ en de zwarte jurk met lange mouwen en een asymmetrische ritssluiting heeft de naam  ‘Dangerous Dress’ gekregen. Zie jij jezelf al een ‘Sparrow Skirt’ of een ‘Proudy Acid Pants’ dragen? Ga dan naar de website van Supertrash om de nieuwe collectie te shoppen.

Supertrash herfst & winter 2014 / Klaas Jan Kliphuis

No more articles