Super hoge hakken

Hoge hakken geven jou look net dat beetje extra’s. Ga dit seizoen voor een paar met een hele hoge hak! Je kent ze wel, van die extreem hoge naaldhakken. Wanneer jij deze hakken op een goede manier combineert waardoor ze er niet ordinair uitzien kan dit namelijk super leuk staan en zou ik je ze ook zeker willen aanraden!

Het combineren van hoge hakken is alleen wel erg lastig. Je moet er namelijk een goede middenweg in zien te vinden. Wanneer jij je hoge naaldhakken gaat combineren met een kanten kort jurkje zal je al vrij snel rare blikken trekken. Dat ziet er namelijk al snel ordinair uit en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen. Let hier dus altijd goed op wanneer jij hoge hakken draagt. Aan de andere kant wil jij natuurlijk ook niet in een lange jurk rondlopen wanneer het heel erg warm is. Hierdoor kan je namelijk niks van je mooie figuur laten zien. Probeer hier dus altijd een middenweg in te vinden.

 

Daarnaast wil ik jullie aanraden te gaan voor een lekker fel kleurtje wanneer je nog op zoek bent naar een paar nieuwe pumps! Kleurtjes zijn namelijk weer erg in de mode. Wanneer jij in de winkels hebt rondgelopen is dat je vast al wel opgevallen. De kleurtjes mogen eindelijk weer en dat is iets waar ik persoonlijk erg blij van wordt.

Door middel van het dragen van hakken in felle kleuren kan jij namelijk lekker opvallen en een hoop blikken trekken. Je moet dan ook niet bang zijn in het middelpunt te staan en dus niet al te verlegen zijn. Anders kan je beter gaan voor een pump in een neutrale kleur als beige. Mijd donkere kleuren als zwart en donkerblauw. Dit zijn niet echte zomer kleuren en hierdoor ziet jou look er al snel somber en donker uit.

Een echte must have!

Hebben!

Deze hakken mogen zeker niet in jou kledingkast ontbreken.

weheartit.com

No more articles