Summer musthave: Houten zonnebril van WoodWest

WoodWest, een nieuw merk op het gebied van zonnebrillen is deze maand de markt opgekomen met de houten zonnebrillen. Een aantal mooie modellen beloven een grote hype te gaan worden deze zomer. Waar vorige zomer andere merken de houten zonnebril al de wereld in brachten wilde WoodWest een hoogstaande maar betaalbare houten zonnebril de markt op brengen.

De houten zonnebrillen zijn voorzien van stevig materiaal, gepolariseerde glazen en een optimale pasvorm voor zowel mannen als vrouwen. Doordat de houten bril gemaakt is van bamboe hout zijn de brillen zeer sterk en bijna niet kapot te krijgen (toch raden we je niet aan het te proberen.

De houten brillen van WoodWest

Dakota red, Dark lens € 37,95

De Dakota red heeft een robuuste uitstraling en is wat ruiger qua kleur en afwerking. De lenzen zijn donker bruin en zoals iedere houten zonnebril gepolariseerd. Door de verende scharnieren zal iedereen de bamboe zonnebril goed passen en zal de pasvorm optimaal zijn. Geen knellende pootjes waar je in de zon snel hoofdpijn van krijgt dus!

 

Mustang Black, Gray lens € 37,95

Hou je van een wat standaard zonnebril maar wil je toch iets unieks bij je dragen? Dan is deze zwarte houten zonnebril echt iets voor jou! Deze houten zonnebril is super licht van materiaal net als alle andere van zijn soort. Ook zullen je ogen minder makkelijk te zien zijn door de donkere glazen!

 

Ranch Brown, Dark lens € 37,95

Dit model heeft ook een standaard uitstraling, geen gekke dingen, toeters of bellen. Op zoek naar een houten zonnebril met een uitstraling van hout? Dan is dit de zonnebril met klasse die je zoekt. Een zeer populair model waar ook onze voorkeur naar uit gaat. Ook voorzien van de positieve elementen die bij de vorige houten zonnebrillen ook naar voren waren gekomen.

 

Summer Saloon, Revo lens € 37,95

Last but not least, de Summer Saloon een houten zonnebril met spiegelende glazen. Misschien lijken de glazen een beetje blauw op de foto echter zal je ze in het echt meer de groene stempel geven. Ben jij een party ganger en op zoek naar een stevige zonnebril waar je ieder festival mee af kan? Dan is dit de jouwe!

No more articles