Sugar lips

De sugar lips dress is een musthave voor iedere modefreak! Dit type jurk is niet meer weg te denken van de catwalks en uit het straatbeeld. De redactie vindt de jurkjes zo leuk dat ze er geen genoeg van krijgen! Het is een fijn jurkje van zachte materialen, tricot met een perfecte pasvorm. Het mooiste van allemaal is dat de jurk geweldig afkleed.

Voor elke gelegenheid is wel een jurkje te vinden. De jurkjes zijn in verschillende stijlen uitgebracht van chic naar romantisch en casual. De originele namen dragen bij aan het zoekproces. De namen impliceren namelijk een gelegenheid. Zo heb je bijvoorbeeld ‘the black magic dress’, ‘the midnight in Paris dress’ en ‘the explorer dress’.

Ze bestaan in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld als mini jurk of de maxi dress. De patronen zijn oneindig, van een gestreept patroon, of een jurkje met bloemen, maar ook kant is erg in trek. Het kant is dan meer de vintage stijl. We hebben het dan nog niet eens gehad over de diversiteit van de kleurstellingen. De meest populaire kleuren zijn zwart, wit, navy en licht roze. Dus ben je op zoek naar een jurkje voor welke gelegenheid ook? Denk dan eerst aan de hippe sugar lips jurkjes!

No more articles