Stylish Portemonnees

Een voorwerp zoals een portemonnee gebruik je waarschijnlijk bijna elke dag wel. Nou kan je natuurlijk kiezen voor een zo’n praktisch mogelijke portemonnee in plaats van een schattig klein exemplaar waar niet eens al je pasjes in passen, laat staan muntgeld. Gelukkig bestaan er ook leuke portemonnees die er wel heel stijlvol uitzien en die je met alle plezier zes keer op een dag uit je tas haalt.

I AM is een van oorsprong Duits merk dat sieraden en accessoires maakt in verschillende soorten stijlen. Binnen het merk is nog een aparte collectie,ystrdy (spreek uit als yesterday). Onder deze collectie vallen alle producten die gemaakt zijn van textiel zoals sjaals, tassen en portemonnees. De portemonnees hebben een stylish en vrouwelijke look. Door de grote collectie aan verschillende kleuren, stoffen en vormen heeft ystrdy voor elke stijl wel iets.

De producten van I am en ystrdy zijn te koop in onder andere V&D en C&A filialen door heel Nederland. Op de website van het merk kun je de dichtstbijzijnde winkel opzoeken. Ondanks dat het merk een website heeft, zit daar jammer genoeg geen webshop bij. Ook bij V&D en C&A zijn de items alleen in de winkel te verkrijgen en niet online.

Bekijk hieronder een paar van de portemonnees uit de ystrdy collectie.

No more articles