Streetstyle inspiratie voor je wintergarderobe

Wanneer je je klaar maakt voor een flinke shopsessie voor je nieuwe wintergarderobe wil je natuurlijk wel weten wat je moet kopen. Maar als je dan een te gekke trend gespot hebt, hoe combineer je die dan?

Dat ligt natuurlijk helemaal bij jou, maar wat inspiratie is nooit weg. Daarom ging ik voor je op zoek naar de leukste outfits van de hipste typetjes die rondlopen op deze aardbol. Want wat dacht je van de all-white trend? Die is misschien wat gedurft, maar leuk is-ie zeker. Voor het contrast trek je zwarte boots aan onder je witte outfit, zoals Konstantina dat hieronder doet.

Of ga voor preppy met een schotse ruit met een witte blouse en loafers, zoals Tatiana dat doet. Om het stoer te maken doe je er een stoer leer jasje overheen en jij bent klaar om te gaan!

Geen zin om moeilijk te doen? Hijs jezelf dan in een nieuwe spijkerbroek, zoals Tina. Daarbij moet wel gezegd worden dat je de skinny jeans kunt laten liggen: ga liever voor een paar met eventueel wat fikse scheuren en een hoge taille. Ziet er een stuk stoerder uit en combineert fan-tas-tisch met een stel goeie pumps of stoere boots.

En de echte durfals trekken een oversized trui aan met een midi-skirt, het liefst ook lekker wijd. Combineer ‘m met een kek sieraad en houd de rest lekker simpel. Knappe meid die jou nog beticht van ouderwets zijn.

Bron foto’s: lookbook.nu

No more articles