strakke broeken

We kennen allemaal de trend van de skinny jeans. Iedereen draagt er een, iedereen heeft er een, en iedereen wil er een. Het is dus duidelijk dat dit een trend is. Deze trend is ook niet zo maar uit de lucht komen vallen. De skinny jeans werd al ver voor 2012 gedragen en is een paar jaar geleden weer terug gekomen. De afgelopen jaren is de skinny jeans ook niet meer verdwenen uit het straatbeeld.

Er zijn onderhand ook heel erg veel soorten strakke broeken en ze zijn echt overal te koop. Niet alleen de jonge mensen dragen een strakke broek, nee ook de volwassen vrouwen en zelfs mannen!

Dat mannen ook strakke broeken gingen dragen konden we ons misschien eerst niet helemaal voorstellen. Niet iedereen was het daar in het begin mee eens, maar de strakke broek voor mannen is erg populair. De strakke broek voor mannen is eigenlijk niet meer weg te denken uit hun kledingkast.

Zara is een van de winkels die super veel strakke broeken verkoopt voor mannen en vrouwen. Ze hebben printjes, ze zijn lang of kort, een leuke kleur of juist basic. Je hebt dus keuzen genoeg. Reden dus om eens eventjes goed te kijken naar de strakke broeken die Zara allemaal heeft dit najaar.

Deze broek is perfect voor de herfst. De kleuren van de herfst komen terug en het printje past helemaal bij de trends van het najaar. De figuurtjes zijn erg grappig en origineel. Deze broek kan casual gedragen worden, maar met nette schoenen en nette bovenkleding kan het ook naar een andere gelegenheid worden gedragen.

Deze broek past net als de broek met de print helemaal in de kleuren van het najaar. Deze paarsachtige kleur komt helemaal terug. Je moet niet gaan voor echt paars, maar voor de kleur tussen paars en roze in. Met deze broek zit je dus helemaal op de goeie weg.

Deze broek is iets stoerder en past in de militair look van dit najaar. Door de knopen aan de onderkant van de broek krijg je een stoere uitstraling. Verberg deze knopen dus niet met hoge laarzen, dat is jammer.

Dit is een broek voor mannen. De broek is donker en kan dus makkelijk gecombineerd worden met andere kledingstukken.

zara.nl

No more articles