Store Facts: Zara outlet store

Wait What?! Onze mond viel ook open toen wij op de engelse site van Vogue lazen dat er al sinds 1993 eigenlijk een Zara outlet bestaat! Ja je leest het goed sinds 1993 al worden er goedkopere outfits van Zara verkocht. We hebben eht hier over de site Lefties. Sinds 1993 verkopen hun al leftovers van de Zara.

Nu wilt Inditex, de Spaanse winkel die Zara bezit, het profiel meer bekendheid geven en meer winkels open laten gaan. Dat klinkt natuurlijk als muziek in onze oren, maar we weten helaas nog niet of in Nederland ook een lefties komt. Wij van de redactie en ik denk veel meer meiden hopen dat natuurlijk van wel!

Inditex wilt het merk Lefties vernieuwen en het omtoveren tot een budget fashion powerhouse zoals H&M en Primark, met prijzen 30% lager dan dat van de Zara. Het logo en de layout is al veranderd van het merk en er komen nog veel meer veranderingen aan. Zara heeft eigenlijk al een paar van zijn winkels gesloten maar is van plan om meer Lefties te gaan openen, aangezien meer landen kampen met de crisis. Stay tuned for more!

 

No more articles