Store Facts: nieuwe Primark winkel in Amsterdam

Dames en ook heren opgelet, er komt een nieuwe Primark vestiging in nergens minder dan hartje Amsterdam. Primark zit al in Rotterdam, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Hoofddorp en dalijk ook midden in Amsterdam. De geruchten gingen al een tijdje rond dat deze Primark vestiging in Amsterdam kwam, maar het is nu officieel bevestigd.

De Primark vestiging zal midden in het centrum aan het Damrak plaatsvinden. Dit is dus niet zomaar een plaats, maar gewoon midden in het centrum. Het wordt dan ook geen kleine Primark die je zo voorbij loopt, maar het pand zal maar liefst 13.500 m2 shopping plezier bevatten. Hiervan zal 8.800 m2 winkelvloeroppervlak zijn.

De vestiging zal samen met de grootste Zara, die ook in Amsterdam is gevestigd, in het oude C&A complex zitten. Met de gigantische oppervlakte van deze Primark zal het de grootste van Nederland tot nu toe worden. Helaas zal dit enorme pand niet morgen al openen, maar we moeten nog even wachten. De verbouwingen beginnen dit voorjaar en de oplevering staat voor eind 2015 gepland. We can’t wait!

No more articles