Store facts: Monki opent winkel in Rotterdam

Gisteren schreven we al over de nieuwe flagship store van H&M in Rotterdam. Er is inmiddels meer winkelketen nieuws! Monki zal dit najaar haar vierde winkel in Nederland openen. We like it. De fashion retail store voor jonge vrouwen zal haar deuren openen in de Passage aan het Beursplein in Rotterdam.

Het hippe merk wordt steeds bekender in Nederland met inmiddels drie winkels in grote steden. Het is de tweede Monki winkel in Rotterdam. Daarnaast is er nog een Monki winkel in Amsterdam en in Utrecht.

De nieuwe winkel in Rotterdam wordt 290 vierkante meter groot, dus dat wordt lekker shoppen. Wij hebben er nu al zin in.

Het is de eerste winkel in Nederland die ingericht zal worden volgens het nieuwste store concept van Monki. Het nieuwe concept, the Sea of Scallops, neemt de klanten mee op een shopping journey langs waterplanten en gezonken carrousels op de bodem van de zee. Dit frisse, nieuwe idee is gebaseerd op het oude award-winning Sea of Scallops concept.

De winkel zal in oktober geopend worden naast het moederbedrijf H&M en zusterbedrijf Weekday. Wij van de redactie kunnen niet wachten.

Kijk jij er ook zo naar uit? Zwijmel hier lekker weg bij de collecties.

No more articles