Store Fact: Sephora komt weer naar Nederland

Nou hebben wij via bronnen vernomen dat Sephora weer terug komt naar Nederland. Dit is natuurlijk heel goed nieuws voor de liefhebbers van Sephora onder ons, want ook onze redactie was er kapot van toen de Sephora dicht ging. De make-up van de Sephora is natuurlijk meer dan geweldig en nog maar niet te spreken over de heerlijk geurende bad en douche producten.

Sephora sloot helaas eind mei 2013 zijn deuren voor ons. De Sephora in andere landen zoals Azie, Frankrijk en de USA bleven wel gewoon open en daar zou Sephora zich beter op gaan richten. Helaas werkte het niet helemaal in Nederland en werd het te weinig verkocht. Je kon gelukkig wel voor de echte liefhebbers bestellen via Frankrijk. Die verzonden producten wel gewoon naar Nederland. Mocht je nou echt niet zonder die foundation of oogschaduw van de Sephora kunnen.

Maar nu zijn er dus opnieuw plannen om terug te komen naar Nederland. Sephora gaat opnieuw haar eigen afdelingen openen in de filialen van de V&D. Welke filialen dit worden is nog niet bekend, maar in januari 2015 zal het eerste filiaal geopend worden. We moeten dus nog even wachten dames! Maar het is in ieder geval super goed nieuws!

No more articles