Store fact: Amsterdam is een concept store rijker met koffieboetiek Hartje Oost

Amsterdam is weer een nieuwe en vooral schattige koffieboetiek rijker geworden. Vandaag was de opening van de nieuwe winkel Hartje Oost. Je raad het al, de winkel ligt in hartje Amsterdam Oost. In Hartje Oost kan je terecht voor unieke fashionable items en je kan er genieten van een heerlijke lunch of een kop koffie.

De nieuwe concept store Hartje Oost is opgezet door Eline & Ester, sinds vandaag is de winkel geopend en de dames zijn er trots op. Hartje Oost is geen gewone winkel, nee het is een speciale winkel met speciale producten. Zoals zij de koffieboetiek zelf omschrijven: ‘Hartje Oost, je stapt in een gezellige moderne sfeer met een knipoog naar het verleden’. De producten die bij

Hartje Oost worden verkocht zijn duurzaam, eerlijk, origineel en lokaal. In Hartje Oost worden bekende merken verkocht als Minimum, Just Female, Minus, Second Female en Bags sondergaard. Naast kleding worden er ook schoenen verkocht van de labels Dolfi en Toms.

Hartje Oost is dĂ© plek in Amsterdam om te genieten van koffie, kleding en een gezellige sfeer. Hartje Oost is gelegen op de Javastraat 23 Amsterdam. Wil jij alvast de sfeer proeven? Bekijk de foto’s hieronder of ga naar de website.

Foto’s: Inoost.nl

 

No more articles