Stoppen deze Victoria’s Secret Angels na dit jaar?

Er doet een gerucht de ronde in de modewereld dat we na de Victoria’s Secret Fashion Show in december misschien afscheid moeten nemen van twee van onze favoriete Angels. Misschien is de show van 2014 namelijk de laatste show waarin Adriana Lima en Alessandra Ambrosio te bewonderen zijn met vleugels op hun rug. De twee modellen lopen als sinds 2000 mee in de jaarlijkse modeshows, en dit jaar wordt dus hun veertiende keer! Dit is veel, maar van ons mogen de twee topmodellen nog wel een paar jaar mee blijven lopen.

Wat de geruchten nog meer aansterkt is het feit dat Adriana Lima en Alessandra Ambrosio dit jaar allebei een Fanatsy Bra dragen tijdens de Fashion Show. Nooit eerder waren er twee Fantasy Bra’s te zien in de show. Veel mensen denken dat Alessandra en Adriana op deze manier afscheid nemen van hun carrière als Victoria’s Secret Angel.

Op 15 december is de Victoria’s Secret Fashion Show in Nederland te zien en behalve dat deze show misschien wel eens de laatste Victoria’s Secret show kan zijn voor Adriana en Alessandra is er nog een reden om de show eens goed te bekijken. Dit jaar lopen er namelijk maar liefst vijf Nederlandse modellen mee in de show!

 

No more articles