Stoere trouwjurken van Vera Wang

Elk klein meisje droomde vroeger al over een mooie bruidsjurk. Sommige droomden over een mooie prinsessenjurk, terwijl een ander liever voor een mermaid-model gaat en anderen vinden de jurk van Kate Middleton prachtig.

Modeontwerpster Vera Wang is één van de meest gewilde designers als het gaat om trouwjurken. Bekende celebs zoals Kim Kardashian en Hilary Duff liepen richting het altaar in een prachtige creatie van Vera Wang. De jurken van Wang staan erom bekend dat het lijken op prinsessenjurk met erg veel tule en een rok die twee keer de omvang heeft van de gene die hem draagt. Heb jij zelf altijd gedroomd van zo’n gigantische witte jurk? De nieuwe collectie van Fall 2015 is uitgekomen en hiertussen zitten natuurlijk weer veel prachtige jurken van de designer.

We zien er trouwens niet de typische girly jurken tussen zitten. Vera Wang heeft voor deze collectie inspiratie gehaald uit de stoere kanten van een vrouw en dat zien we ook terug in de foto’s. Sommige dames dragen in plaats van hakken of ballerina’s biker boots en kaplaarzen. Deze dragen zij bijvoorbeeld onder een nauwsluitende witte maxi dress met een prachtige open rug. Op je eigen grote dag mogen de benen natuurlijk ook wel getoond worden en daar heeft Vera ook over nagedacht. Er zijn namelijk ook prachtige jurken tussen die tot de knie komen.

Ben je benieuwd naar het lookbook van de Fall 2015 collectie van Vera Wang? Bekijk dan de foto’s hieronder.

 

No more articles