Stoere pumps

Wat zijn nou precies stoere pumps? Dat is een hele goede vraag. Vaak wordt er wel een heleboel rond geroepen over wat wel en niet stoer zou zijn, maar weet eigenlijk niemand het. Gelukkig zijn er dan altijd nog wat experts die het wel degelijk weten. Studs zijn stoer! Ze geven jou look een echte boost en maken jou hakken het tegenover gestelde van truttig. Is dat datgene waar jij naar op zoek bent? Ga dan dus voor pumps met studs!

Het fijne hieraan is dat ze niet moeilijk te vinden zijn. De pumps met studs liggen werkelijk overal in de winkels. Hetzelfde geld voor kleding met studs en tassen met studs. Je kan er gewoon weg niet meer omheen. Dat is aan de andere kant ook wel weer een nadeel. Erg uniek zal je niet zijn met jou nieuwe schoenen, maar dat neemt niet weg dat pumps met studs erg aan te raden zijn.

Met deze pumps kan jij je wel onderscheiden van de rest van de pumps. Ze hebben namelijk een hele unieke kleur hak en de plateau zool heeft een leuk printje. Hierdoor zijn ze net wat anders dan de gemiddelde pump. De pumps stralen en zijn leuk om te dragen naar een wild feestje.

Deze pumps staan schattig en stoer tegelijkertijd. De studs geven deze pumps een stoere uitstraling en de zacht roze kleur geeft ze iets liefs. Een originele combinatie die erg goed werkt. Handig wanneer jij nog twijfelde tussen stoere of schattige pumps.

Als dit geen stoere pumps zijn dan weet ik het ook niet meer. De schoen van deze pump is dicht waardoor het lopen op deze hakken een stuk makkelijker gaat dan op open hakken. Ze zijn er zowel in het zwart als in het wit, maar zelf zou ik voor de zwarte variant gaan.

Met deze hakken straal je zowel letterlijk als figuurlijk! Vooral de rode zijn erg mooi.

Stoer zijn deze pumps zeker!

weheartit.com

No more articles