Stijlvolle kleding online

Ook dit jaar koopt u weer uw stijlvolle kleding online, volgens de nieuwste trends en in verschillende materialen. Zo ziet u er straks goed uit op een speciale gelegenheid, maar ook in het dagelijks leven. Investeer in tijdloze stijlvolle kleding die u jaren kunt dragen, zoals een mooi afgewerkt effen overhemd of een goed jasje van hoogwaardige kwaliteit. Dit zal er altijd goed uitzien en is dus een investering waard.

Belangrijke criteria voor stijlvolle kleding

Heel belangrijk bij een stijlvolle outfit is de manier waarop deze gesneden is. Hoe mooi het materiaal ook is, let erop dat een jasje mooi getailleerd is rond uw middel en de broek een goede pasvorm heeft in de zoom. Wanneer u stijlvolle kleding online koopt, kunt u dit gemakkelijk controleren door handige maattabellen. Zorg ervoor dat de kleding die u koopt bij uw figuur past, waarbij deze uw sterke punten naar voren laat komen en de minder mooie eigenschappen camoufleert.

Niet alleen het materiaal van uw kleding is hierbij belangrijk, ook de kwaliteit daarvan. Kleding van hoge kwaliteit wol, linnen of katoen gaat langer mee en blijft ook langer mooi dan een goedkopere variant uit de fast fashion industrie. Bovendien zijn deze natuurlijke stoffen veel mooier en comfortabeler dan synthetische stoffen.

 

Er stijlvol uit blijven zien

Na de aankoop van uw stijlvolle kleding online, is het zaak dat u u outfit onderhoudt. Plan elke avond van te voren welke kleding u met elkaar kunt combineren om de volgende dag weer in een stijlvolle outfit voor de dag te komen. Naast dat dit een hoop stress scheelt, heeft u een mooi afgestemde look van bij elkaar passende kledingstukken en accessoires in plaats van bij elkaar geraapte kleding. Ga bovendien voor een of twee accessoires tegelijk om het geheel rustig te houden.

Geniet van het creëren van een eigen stijl, des te gemakkelijker het is om er goed uit te zien. Zorg dat uw garderobe is gevuld met kledingstukken die u verbeteren, die u optimaal voor de dag laten komen. Ze accentueren de sterke kanten van u figuur en verdoezelen de wat mindere kanten. U draagt uw kleding en niet andersom.

Berg uw kleding goed op, leg gebreide kledingstukken plat neer zodat ze niet rekken en hang broeken zodat ze niet kreuken. Hang een pak aan een brede hanger die zorgt dat de vorm er goed in blijft zitten en niet direct in de kast, maar laat hem een nachtje ademen. Houd overzicht in uw garderobe door alles netjes te vouwen en laat direct repareren wat stuk is.

Kleur bekennen voor een stijlvolle look

Voordat u uw stijlvolle kleding online kopen gaat, is het belangrijk dat u kleur bekent. Kies voor kleuren die goed bij uw gezicht passen en die u een frisse, jonge uitstraling geven. Dit kunt u uittesten door van verschillende kleuren kleding uit uw garderobe te halen, of uit uw partners garderobe. Houdt de gekleurde stoffen bij daglicht bij uw gezicht en ga voor de spiegel staan. Let erop dat de kleuren u niet bleker maken, maar laten stralen. Dat u een gezond uiterlijk krijgt door de kleur en de wallen of oneffenheden in uw gezicht worden verdoezelt.

Over het algemeen passen bij donkerdere types de kleuren rood, groen, bruin en geel en bij lichtere types met een bleke huid de kleuren blauw, grijs en gebroken wit. Met deze kleuren in uw achterhoofd kunt u nog gerichter winkelen voor een stijlvolle garderobe. Let hierbij op de ‘foute’ combinaties zoals geel met blauw en oranje met groen, dat is echt niet stijlvol. Kies liever voor rustige kleuren, met eventueel één meer aanwezige kleur.

Laat de kleding klassiekers herleven

Besteed tijdens het aanvullen van uw garderobe met stijlvolle kledingitems niet te veel aandacht aan de trend van het moment. Deze zijn namelijk snel weer voorbij, waarna de kleding bijna niet meer gedragen zal worden. Vindt u een trend erg mooi, dan kunt u altijd nog kiezen voor de subtiele variant, of kiezen voor slechts één kledingstuk in de desbetreffende trend.

Klassiekers daarentegen kunt u nooit genoeg hebben. Slim fit jeans in een donkere kleur, de bekende chino, of een wit overhemd blijft het nog jaren goed doen. Deze staan dan ook bijna iedereen goed en laten ieder figuur optimaal tot hun recht komen. Neem deze klassiekers als basis en varieer met kledingstukken die uw figuur mooi accentueren.

 

Laat uw eigen stijl zien

De kledingstukken waar u helemaal weg van bent, zoals een chino of pullover, kunt u ook zeker stijlvol combineren. Laat uw eigen stijl dus niet volledig achter u, maar combineer u favoriete kleding met wat nieuwe kledingstukken zodat een stijlvolle look ontstaat. Voeg eventueel lagen toe en varieer met materialen. Kies een signature item dat kan bestaan uit een jasje dat u goed staat of een comfortabele jeans en bouw hier uw look omheen. Bekende figuren als Steve Jobs (zwarte coltrui) en Paul Newman (loafers) gingen u voor.

Een horloge is een belangrijk onderdeel van een stijlvolle outfit. Dit hoeft geen duur horloge te zijn, maar moet vooral bij de rest van uw look passen. Bij een pak kunt u het beste kiezen voor een horloge met een leren bandje.

Stijlvolle kleding online kopen

Doordat u uw kleding online koopt, kunt u weloverwogen keuzes maken voor uw nieuwe garderobe. Geen medewerker van een winkel die u aan het twijfelen maakt omdat hij of zij het hawaïhemd zo stijlvol vindt. Geen tijdsdruk waardoor u even snel een paar overhemden uit de rekken haalt. Zo kiest u online een stijlvol item waar u de rest van uw garderobe goed doordacht omheen bouwt.

Stijl en kwaliteit worden vaak in een adem genoemd en dit is niet voor niets zo. Een jasje of jeans van slechte kwaliteit is funest voor uw uiterlijk. De pasvorm en materialen moeten in orde zijn, waardoor u beter kunt investeren in kwaliteit dan kwantiteit. Aan een garderobe met veel kledingstukken van slechte kwaliteit heeft u niets.

Kiest u voor een look met een jasje, dan is het belangrijk om genoeg ruimte over te houden zodat u niet te strak in het pak zit. Steek wanneer de middelste knoop gesloten is uw vlakke hand onder de revers. Als dit stroef gaat dan zit het pak te strak. Draagt u een stropdas, laat daarvan dan het puntje net de gesp van uw riem aantikken. Neem de tijd voor het selecteren van uw stijlvolle garderobe, ook tijdens het passen.

Stijlvolle kleding van dit jaar

Bij dit jaar hoeft u niet meer gekleed te gaan als een eenheidsproduct van een van de fast fashion winkelketens, maar vindt u kleding die u er echt stijlvol uit laat zien. Met kleding van dit jaar kleed u zich met smaak, want bij ons vind u uw stijlvolle kleding online. Uit de collectie kleding die past bij mannen uit alle uithoeken van de wereld, zoals de naam al zegt, selecteert u met gemak een outfit in uw stijl.

Stijlvol, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam, zonder blindelings de trends te volgen. Onze kleding kleedt perfect af en in de collectie vindt u kleding met de ideale pasvorm voor elk figuur. Kleding met een persoonlijke ondertoon, waarbij u uzelf trouw kunt blijven maar ook hier en daar een verandering door kunt voeren wanneer u op zoek bent naar iets nieuws.

 

No more articles