Spijkerblouse combineren

De spijkerblouse is weer helemaal terug van weggeweest. Je komt hem overal weer tegen. In alle nieuwe voorjaarscollectie is deze blouse weer overal terug te zijn. En wat zijn we daar blij om! De spijkerblouse is naast hartstikke stoer ook nog eens erg elegant en vrouwelijk. Het enige probleem wat het dragen van een spijkerblouse met zich mee neemt is dat hij moeilijk te combineren is met andere kleding. Je komt vaak de raarste combinaties tegen en dit is natuurlijk hartstikke zonde. De grootste fout die wordt gemaakt op het gebied van het dragen van een spijkerblouse is dat mensen een spijkerblouse boven een spijkerbroek dragen. De twee kleuren spijkerstof kunnen snel met elkaar gaan vloeken. Ook valt het speciale en unieke van de spijkerblouse compleet weg tegenover de spijkerbroek. Dit is hartstikke zonde. Draag een spijkerbroek daarom in combinatie met een zwarte skinny jeans. Het voordeel aan zwarte broeken is dat het naast met spijkerblousen met een heleboel verschillende soorten kleding te combineren valt. Ga voor een leuke zwarte skinny jeans van het merk G-Star.

Deze broeken kosten wat, maar dan heb je ook echt een kwaliteits broek. Hierdoor weet je zeker dat de broek lang goed blijft. Het andere voordeel aan zwart is dat de kleur geheel tijdloos is. De broek kan je over een paar jaar nog prima dragen. Het is dan ook een echte investering. Deze broek van G-Star is grotendeels gemaakt van katoen en heeft een onzichtbare ritssluiting. De broek mag gewoon op 40graden worden gewassen, dit in tegenstelling tot een hoop andere merk broeken. Een echte must have dus!

Vind jij zwart een beetje saai, maar vindt je wit wel een erg leuke kleur? Ga dan voor een strakke witte skinny jeans! Deze broeken zijn perfect geschikt voor het voorjaar en voor de zomer!

Deze broek is van het merk Levi’s. De broek is ook gewoon via zalando.nl te bestellen. Zo hoef jij niet eens de deur uit! Het voordeel aan via internet bestellen is dat je gemakkelijk in alle rust thuis je kleren kunt passen inplaats van drukke paskamers. Zeker aan te raden dus!

zalando.nl

No more articles