Solange Knowles trouwt dit weekend

Ja, je ziet het goed. Solange Knowles, het zusje van Queen B, gaat trouwen. Dit weekend!

Tot op heden was er nog niet veel bekend over de relatie van Solange en haar vriend, Alan Ferguson. Solange, die 28 jaar is, heeft inmiddels al 5 jaar met de 51-jariga Alan. Op zondag 16 november gaan zij hun relatie verzegelen door in het huwelijkbootje te stappen en elkaar het ja-woord te geven. Volgens bronnen gaan ze dit niet groots doen en gewoon in New Orleans, waar Solange met haar 10-jarige zoontje Julez, die ze heeft uit een eerder huwelijk.

Dit is dus het tweede huwelijk voor het zusje van Beyonce. De 28-jarige DJ trouwde in 2004 op haar 17e met de vader van haar zoontje Julez, Daniel Smith, die toen 19 jaar was. Het jonge stel kreeg Julez, maar scheidde in 2007. Ondanks de scheiding ziet Julez zijn vader regelmatig.

Het programma van The Wedding Weekend is al helemaal uitgestippeld: op vrijdagavond zullen ze met de familie een movie night houden, gevolgd door de rehearsels van het diner, waarna het alweer zondag is en het echt gaat gebeuren. De ceremonie zal dus plaats vinden in New Orleans op zondag, waar alleen vrienden en familie bij aanwezig zullen zijn.

Alan Ferguson is een videoclipregisseur en heeft dan clips gemaakt voor Beyonce, Jay-Z, Fall out Boy en DJ Tiƫsto. De twee maken een geweldige combinatie van het DJ zijnde en videoclipmaker. Congrats to the happy couple!

 

 

 

No more articles