Snooki: “Ik heb size zero en ben er trots op”

Sinds Snooki bevallen is van haar zoontje Lorenzo heeft ze besloten gezonder te gaan leven en meer te bewegen. En het harde werk werp duidelijk haar vruchten af. Een kijkje op haar Instagram zegt genoeg. De tv ster is afgelopen tijd onwijs veel afgevallen, ze is nu een size 0 and proud of it. 

Nicole is na de geboorte van haar zoontje maar liefs 23 kilo afgevallen, petje af! Ze verteld dat het komt door haar lifestyle change. “Vroeger vond ik het verschrikkelijk om naar de sportschool te gaan, nu vind ik het heerlijk. Ik kan elk gewicht optillen, ik ben sterk!”

Ze doet dit seizoen mee met Dancing With The Stars in Amerika. “Het dansen helpt mij soepel te houden, het is een geweldige work-out! Tijdens deze show gaf ze een keer een optreden als cheerleader. Ze maakte backflips en schudde haar pom-pons rond. Echter deed dit optreden haar wel aan vroeger denken…

Snooki vertelde dat ze vroeger erg last heeft gehad van anorexia. Zo at ze soms drie dagen helemaal niks! “Ik begon met het eten van een salade per dag, dat werd een cracker per dag, toen at ik maar één druif per dag, uiteindelijk dus drie dagen niks”. De reden van haar stoornis kwam door het cheerleaden. Ze dacht dat als ze niet zo dun zou blijven andere meiden haar plek zouden innemen.

Nu ziet Snooki er dus wederom super slank uit, dit keer op de gezonde manier! Good job Snooki!

No more articles