Sneakers hakken

Altijd al eens hoge hakken willen dragen, maar ben jij een drama in het op hoge hakken lopen? Kom jij zelfs op sleehakken en andere brede hakken geen meter vooruit? Geen paniek! Je bent namelijk niet de enige vrouw met dit probleem. Wereldwijd lopen er een heleboel vrouwen rond met hetzelfde probleem. De wens om ook een keer op hoge pumps te kunnen lopen, maar het gewoon echt niet kunnen. Gelukkig is daar nu een handige oplossing voor!

Ga voor sneakers met een hak! Deze zie je nu veel in de winkels liggen. In het begin is dat even wennen want het model is vrij nieuw, maar erg origineel en erg leuk. Doordat de schoen hetzelfde is als die van een sneaker zitten de hakken heerlijk en kan je er eindeloos op lopen. Ook kan je ze vaak beter aan je voet aanpassen door bijvoorbeeld veters en klitteband. De hak voel jij vrijwel niet en toch lijk jij een stuk langer en slanker door de hoge hak! Ideaal dus. Daarnaast kan je de hakken ook nog eens zowel in de winter als in de zomer dragen. Handig wanneer jij niet zoveel geld te besteden hebt dit jaar en dus niet zowel winter als zomer schoenen kan kopen.

Sneakers met hak zijn dé must have van dit jaar. Je kan ze naar een heleboel gelegenheden dragen en ook nog eens op een heleboel verschillende manieren. Zo staan ze leuk in de winter in combinatie met een lange strakke skinny jeans, maar staan ze ook erg leuk onder een fleurig zomer rokje of jurkje. Kortom, een echte investering voor jou kledingkast. Ga daarom ook niet voor het goedkoopste paar, maar voor iets duurdere. Dan ligt de kwaliteit namelijk ook meestal een stuk hoger, al moet je dit altijd wel even checken. Wanneer de tijd hoger ligt heb jij ook kans dat je de sneakers langer kan dragen en ze de komende jaren gewoon nog meegaan.

weheartit.com

No more articles