Sneek peek: Gisele Bundchen voor de nieuwe campagne Chanel No.5

In mei werd al bekend dat Gisele in de voetstappen van Nicole Kidman Vanessa Paradis, Catherine Deneuve en Marilyn Monroe zou treden als model voor de campagne van Chanel No.5. Vervolgens hoorden we een tijdje weinig meer van het Gisele – Chanel front (behalve dat we haar gezicht voorbij zagen komen tijdens de s/s 2015 show van het merk met een groot protestbord in haar handen). Maar! Aan het wachten op het eerste beeldmateriaal is eindelijk een eind gekomen: de eerste beelden van de opnames van de campagne zijn opgedoken op de Instagram pagina van Gisele. Op de foto zie je haar met een groot surfboard (uiteraard Chanel) in haar handen over het strand lopen. Dit moet wel beeld van de opnames van de nieuwe campagne zijn!

En ja hoor, het klopt: ‘So excited to introduce a behind the scene picture of my next campaign for @chanelofficial. #chaneln5 #theonethatiwant’ is wat ze erbij schrijft. Wij kunnen niet wachten op meer beeldmateriaal van de nieuwe campagne. Maar goed, mooi worden de beelden in ieder geval wanneer ’s werelds best verdienende model en Chanel samenwerken. En tot die tijd kunnen wij ons vermaken met deze foto.

Chargement

So excited to introduce a behind the scene picture of my next campaign for @chanelofficial. #chaneln5 #theonethatiwant ✨

No more articles