Slip on trainers met slangenprint

Op de website van River Island heb je een categorie die ‘Perfect Pieces’ heet. Volgens River Island zelf zijn dit de items waar de rest van je kledingkast om draait. De musthave van vandaag, slip on trainers met slangenprint, komt uit deze categorie.

Hakken staan fashionable, maar deze trainers met slangenprint staan fashionable en zitten ook nog eens lekker. De zilveren kleur van de schoenen is spot on. Een van de trends die voor deze herfst en winter voorspeld is, is namelijk de terugkeer van zilveren en metallic-kleurige kledingstukken. Met deze slip ons zit je dus helemaal goed!

Combineer deze opvallende schoenen met zilveren sieraden voor een matching outfit. Wil je helemaal gaan voor de metallic trend? Draag de slip ons dan in combinatie met een shirtje in dezelfde metallic zilveren kleur! De combinatie wit met zilver zorgt voor een elegante en chique look, terwijl de combinatie van donkerblauw of paars met zilver gegarandeerd een outfit oplevert met een mysterieuze uitstraling. Donkerrood is een kleur die zich ook goed laat combineren. Je hoort het al, met zilver kun je genoeg verschillende kanten op!

Ben je verliefd geworden op deze gave slip on trainers? Voor €25,00 zijn ze te koop in de winkels en de webshop van River Island. Wist je trouwens dat de River Island in Amsterdam verbouwd is, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

 

No more articles