Sleehakken met studs

Ben jij niet zo’n ster in het op hoge hakken lopen, maar vind je hoge hakken wel erg mooi staan en wil je ze dus wel graag dragen? Geen paniek! Hier is namelijk een hele handige oplossing voor. Kies in plaats van naaldhakken voor een paar sleehakken. Door de brede hak lopen deze pumps een stuk makkelijker dan de naaldhakken aangezien je voet een stuk meer grip en steun aan de schoen zelf heeft in een paar sleehakken.

Daarnaast zijn sleehakken ook nog eens erg praktisch. Wanneer je voor een dicht exemplaar gaat, dus een paar met een dichte voet in plaats van een open pump, kan je ze zowel in de zomer als in de winter dragen. Een echte uitkomst dus. Daarnaast zitten sleehakken vaak een stuk lekkerder dan open pumps.

Maar ook van sleehakken heb je een heleboel verschillende soorten, kleuren en modellen. Voor welke sleehakken kies jou nou? Dat is iets waar veel mensen moeite mee hebben, kiezen. Gelukkig hoeft de keuze dit seizoen helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ga gewoon voor sleehakken met studs! Het moet je vast al wel zijn opgevallen dat de studs erg in de mode zijn momenteel en je dan ook zeker gezien mag worden met pumps met studs. Je kan gewoonweg niet meer om de studs heen. Je ziet ze niet alleen op schoenen, maar nu ook op kleding, tassen en accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken of je hebt ze met studs. Perfect toch?

Studs geven jou hakken een echte boost en geven ze net dat beetje extra’s. Daarnaast staan studs erg sexy en stoer tegelijkertijd. Een combinatie die over het algemeen erg goed werkt. Doen dus! Je kan de sleehakken gemakkelijk online bestellen, maar je kan ze natuurlijk ook in de winkels zoeken. Het grote voordeel hieraan is dan dat je de schoenen direct kan passen en er een stukje op kan lopen om te kijken of ze je goed passen.

weheartit.com

No more articles