Silver kleding

Comfortabel, laid back, zacht en casual. Dat is waar wij van de redactie aan denken bij het merk ‘Silver’. Silver is een Nederlands merk, het doel van het stylingteam van Silver is om stoere, nonchalante maar toch vrouwelijke kleding te produceren, waarbij gebruik wordt gemaakt van echte Nederlandse landschappen. Gelukkig voor ons is de gehele collectie te bezichtigen in de webshop.

Silver heeft zich laten lijden door diverse modetrends die de komende winter gezien gaan worden. Als je houdt van fijne, lekkerzittende, hippe, zachte, vrouwelijke maar toch stoere kleding, dan is dit merk echt iets voor jou!

De wintercollectie van Silver bestaat uit fijne katoenen tops, afgewisseld met een oversized top en een blouse die alles heeft wat je van een blouse verwacht. Fijne skinny leggings en broeken van stretchstof, die prima te combineren zijn met een van de geweldige jurkjes of tunieken.

Wat ook opvalt is de aparte rubriek Knitwear. Alleen gericht op gebreide kledingstukken. Fijne vesten van hoogwaardige kwaliteit en materialen. En niet geheel onbelangrijk, de producten worden gratis thuisbezorgd! Maar voor een echt goede indruk kun je ook een van de vele winkels die ons land telt bezoeken.

No more articles