Sieraden trends

Heb jij een leuk nieuw outfit bij elkaar gezocht maar mist er nog niets? Waarschijnlijk ben je dan vergeten te kijken naar de juiste sieraden. Sieraden kunnen, mits goed gecombineerd, jou look helemaal af maken! Ze zijn dan ook een echte must have voor elke vrouw die er graag modieus bij wilt lopen. Sieraden mogen zeker niet ontbreken aan jou outfit.

Maar wat voor soort sieraden zijn nou in de mode? Bij het beantwoorden van die vraag wil ik jou graag helpen. Ga dit seizoen voor sieraden met veel kleur! De zomer komt er weer aan en dat betekent dat alle donkere saaie en vooral sombere kleuren weer achter in de kast mogen worden geschoven, en plaats mogen maken voor de vrolijke lichte kleuren. Dat geld dus ook voor de sieraden. Ga voor veel kleur!

Een leuk armbandje doet het altijd goed. Kijk van te voren goed naar jou polsen. Heb jij van jezelf een vrij dikke pols? Dan kan je het beste gaan voor een dun armbandje. Hierdoor lijkt jou pols sierlijker. Heb jij van jezelf een hele dunne pols en zou je wel willen dat hij iets minder dun lijkt? Ga dan voor een hele grove grote armband.

Goud staat van zichzelf altijd al erg chique. Echt goud is alleen jammer genoeg erg duur. Je kan daarom ook gaan voor een armbandje van nep goud. Zo erg valt dat vaak niet eens op en zo creëer je alsnog een sierlijke look!

Ook deze rode armband vind ik zelf erg mooi. De armband is iets breder en fel van kleur. Hierdoor valt de armband lekker op. Leuk wanneer jij een vrij basic shirtje draagt en je shirtje graag wat wilt opvrolijken.

Deze strikjes oorbellen zijn super elegant en vrouwelijk tegelijkertijd! De oorbellen zijn vrij klein waardoor ze niet teveel opvallen, maar een subtiele toevoeging zijn voor jou outfit. Erg schattig en erg modieus!

Een heel oor vol oorbellen, leuk en gedurfd!

weheartit.com

 

No more articles