Sieraad Art Fair 2014

Ook dit jaar is de Sieraad Art Fair er weer! Dit jaar vindt het plaats van 6 november t/m 9 november 2014 in het Westergasfabriek in Amsterdam.

Dit jaar is het de dertiende editie van dit event en de meest internationale editie tot nu toe. Er komen namelijk meer dan 165 kunstenaars  uit 28 landen maar liefst. Dit het is enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit zowel binnenland als buitenland hun werk in directe vorm kunnen verkopen en op de markt brengen. Er vinden speciale events plaats tijdens het hele gebeuren. Er zijn ook spraakmakende presentaties die je kan bijwonen.

Op dit event kan je verschillende sieraden vinden. Sieraad Art Fair, kort gezegd SAF, richt zich op het unieke en ambachtelijk gemaakt sieraden. De nadruk ligt dan ook heel erg op kunst sieraden waarin ideeën op verrassende wijze zijn verpakt. Dit kan je zien in de materialen als rubber, textiel, foto’s, plastic, hout of keramiek. Er word natuurlijk ook gewoon zilver en goud gebruikt. Daarnaast zijn er ook klassieke edelstenen te zien.

Eerdere edities waren al groots, maar nog lang niet zo groot als deze. De organisatie van het event heeft ook een eigen magazine. Kijk op hun site voor meer informatie over het tijdschrift of over het event.

De openingstijden per dag:

  • Donderdag 6 november: 14.00-21.00 uur
  • Vrijdag 7 november: 11.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 8 november: 11.00 – 18.00 uur
  • Zondag 9 november: 11.00 – 18.00 uur
No more articles