Sienna Miller voor Vogue

Sienna Miller staat voor de maand Januari op de cover van Vogue. De Britse actrice die nu 33 jaar is, is blij dat haar 20-jarige periode voorbij is. Deze maand wordt dan wel 34, het is immers helemaal niet te zien!

Voor het nieuwe jaar begint Vogue met een spetterend begin met Sienna Miller op de cover voor het januari nummer. Sienna verteld in het interview met Vogue over haar leven met Tom Sturridge en hun 2-jarige dochter Marlowe. Ze verteld dat het leven saai is, maar op de beste en leukste manieren!

Ze gaan namelijk vaak naar het landhuis dat ze hebben buiten de stad. Sienna vindt het heerlijk om te koken en om naar de Whole Foods te gaan. Het leven is voor haar op dit moment heel rustig en anders dan van een drukke actrice. Op het moment is ze dan ook even niet met films bezig. Lekker voor haar gezin zorgen, rusten en genieten is alles wat ze nu doet. Waar ze het meest van houdt, is om moeder te zijn. Ze was overdonderd door het gevoel van hoe normaal het eigenlijk aanvoelde voor haar om moeder te zijn. Het was alsof haar dochtertje het missende puzzelstukje was in haar leven. Ook verteld ze over de 29-jarige acteur en tevens haar vriend. Met de vader van haar kind erbij is er geen drama.

Naast haar gezin heeft ze ook een hele carrière waar ze trots op mag zijn. Ook heeft ze een samenwerking mogen doen met Pepe Jeans.

Voor het hele interview met Sienna, kan je eind december het nieuwe januari nummer kopen!

No more articles