Short met studs

 

Een korte broek valt niet weg te denken uit de kledingkast van tegenwoordig. De korte broek is echt ideaal! Wanneer jij in de zomer over straat wilt, maar geen zin hebt in vervelend zittende rokjes of jurkjes ga je gewoon voor een korte broek! Een korte broek zit lekker comfortabel en staat erg sexy. Ga voor lekker kort! Zo kunnen jou benen mooi bij bruinen en trek jij veel aandacht.

Twijfel je nog over wat voor soort short bij jou past? Ga dan in ieder geval voor een short met studs! Studs zijn erg in de mode op dit moment. Met een short met studs weet jij dan ook bijna wel zeker dat je er volgende de laatste mode trends bij loopt!

Ga voor een short van spijkerstof. Spijkerstof ziet er niet alleen erg stoer uit. Het is vaak ook nog eens materiaal van hele goede kwaliteit. Ook zit spijkerstof vaak erg lekker. Ga wel voor een lichte variant spijkerstof. Anders kan het broekje nogal snel te warm worden in de zomer.

Dit broekje is een echte must have! Combineer het broekje met een hemdje in een felle kleur! Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van spijkerstof met studs en geel! Geel is dé kleur van de zomer en zou ik je dan ook zeker willen aanraden. Een paar vlotte teenslippertjes erbij en jou outfit is compleet! Ga voor teenslippers in een neutrale kleur zoals wit. Hierdoor weet je zeker dat ze gemakkelijk te combineren zijn en kan je ze ook goed in combinatie met andere kleuren en kledingstukken dragen. Ook zijn teenslippers erg gemakkelijk in gebruik. Wanneer je plastic teenslippertjes draagt kan je ze gemakkelijk afspoelen wanneer ze vies zijn.

Dit broekje moet jij hebben! In dit broekje zie je er ontzettend modieus uit en hij zit ook nog eens heerlijk. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Combineer dit broekje met een stoer kort leren jasje. Erg sexy!

Hebben!

weheartit.com

 

No more articles