shoppen online kleding

Online shoppen

Als man heb je, zo geldt de algemene regel, een hekel aan shoppen. Kom je er niet onderuit dan hobbel je maar achter vriendin of partner aan in de hoop dat het misschien dit keer mee valt. Wat vindt de moderne man van het online shoppen? Is dat net zo irritant of langdradig? Of kan hij zich voor een half uurtje opofferen en meesurfen? Om daar achter te komen, kun je het best alle voor- en nadelen die er te bedenken zijn op een rijtje zetten. Want dat kan helpen om de moderne man richtlijnen of handvatten aan te bieden, waarmee hij uit de voeten kan. Wie weet, misschien leidt het zelfs tot een enthousiaste online surfer op een heel nieuw gebied: herenkleding.

Nadelen
Meestal begint zo’n opsomming met de voordelen. Omdat de nadelen echter geenszins tegen de voordelen opwegen, is het veel handiger om in dit geval eerst de nadelen te benoemen.
1. Het is mogelijk dat u bij een slechte online winkel koopt. Gelukkig zijn er allerlei keurmerken te vinden, biedt de wet een redelijk goede bescherming en kan het betaalde bedrag via de bank vaak terug gestort worden.
2. Het kost tijd. Natuurlijk, maar winkelstraat shopping kost al voor wat betreft er naar toe rijden en parkeren bijna net zoveel tijd.
3. Na een keer, wil mijn vrouw meer. Regel dan een vaste maandelijkse afspraak!

De voordelen
1. Is al genoemd, namelijk tijd. Een middagje shoppen, de term zegt het al, duurt uren. Van winkel naar winkel hoppen, kijken, zoeken, twijfelen, passen, toch maar niet, op naar de volgende en weer datzelfde ritueel. Dat duurt een eeuwigheid. Terwijl naar sites als dit jaar surfen een paar seconden duurt, een keuze maken relatief snel kan gebeuren en bestellen een fluitje van een cent is. Online shopping duurt dus minder dan 10% van de normale shoppingtijd.
2. Uw vriendin of partner vindt het heerlijk. Eindelijk hoeft zij niet langer alleen te beslissen. Leuk om dat samen te doen. Gezellig, met een kopje koffie of een wijntje er bij. Dit is dus easy scoren.
3. Het betekent dat u per item kunt surfen en zo kunt voorkomen dat er eerst naar andere zaken gekeken wordt. Heerlijk.
4. Het kan op ieder moment van de dag of zelfs van de nacht. Door de week en in het weekend, maakt allemaal niet uit. U hoeft geen enkel wedstrijd of afspraak te missen.
5. Kleding kun je niet zo maar ruilen. Daar zijn regels voor en, ook dat speelt mee, u moet daarvoor terug naar de winkel. Bij online shoppen kunt u het artikel binnen 7 dagen terug sturen, zonder problemen.
6. Het misschien wel grootste voordeel. Er is geen rij bij de paskamer, want u hoeft niet te passen. Gewoon bestellen in de bekende maat en klaar.
7. Datzelfde argument geldt voor de rij bij de kassa. Die is er gewoonweg niet. Afrekenen is werkelijk binnen een mum van tijd afgehandeld.
8. Shoppen is niet langer afzien in de hitte of doordat het stervenskoud is. Thuis, behaaglijk in de woonkamer of zelfs in bed liggend, kan geshopt worden.
9. Overigens geldt dat online shoppen overal kan, dus zelfs op de camping of in de middagpauze.
10. Koopjes zijn makkelijker te vinden. Dat geldt vooral voor de duurdere merken.
Er zijn dus 10 goede redenen die de New Men helpen om deel te gaan nemen aan het online shoppen.

Trends
Mannen houden niet van trends. Ook dat is een zeer bekende uitspraak, die overigens door de New Men steeds meer onder druk komt te staan. New Men willen wel degelijk mee met leuke trends, willen wel degelijk mooi gekleed door het leven gaan en willen zeker niet 15 jaar lang dezelfde jeans dragen. Ware het shoppen er niet, dan zouden veel meer mannen trendy gekleed gaan. Dan zou de groep New Men veel groter zijn. Door gebruik te maken van de voordelen van het online shoppen, kan de moderne man ook trendy gekleed gaan. Neem gewoon de proef op de som en ga een uurtje surfen. Ga er van uit dat het een game is waarbij de winnaar niet diegene is, die het snelst klaar is, maar diegene, die voor een schappelijke prijs een trendy, leuke nieuwe outfit vindt. Zo wordt zelfs herenkleding zoeken een leuke opdracht. Gebruik de kladblok en plaats alles wat u mooi vindt op de blok. Zo ontstaat er al snel een overzicht, waaruit dan gekozen kan worden. Zet wel bij ieder product even op welke website het gevonden is, want anders wordt het dubbel zoeken.

Duurzaam
Steeds meer mensen worden er zich bewust van dat de productie van kleding zijn voetafdruk achter laat en dat er heel veel water voor gebruikt wordt. Steeds meer mensen, waaronder een groeiend aantal New Men, zoeken zoveel mogelijk naar duurzame producten. Dat geldt ook voor duurzame kleding. Het valt niet mee om bij het shoppen bij ieder kledingstuk uit te zoeken of het duurzaam geproduceerd is. Wie online shopt, komt daar relatief snel achter. Webwinkels die duurzaam produceren of bezig zijn de omslag te maken, vermelden dat.

Verkopers
Dan is er nog een zaak, die nog niet besproken is en dat zijn de verkopers. In de ene herenkleding winkel kun je ze niet vinden, in de andere staan ze in uw nek te hijgen. Met echte vragen kunt u niet bij ze terecht, want het zijn maar tijdelijke krachten of zaterdaghulpen en ongevraagd geven ze u advies. Verschrikkelijk, zelfs voor hen die zelf verkoper zijn. Natuurlijk kom je wel eens op een plek waar de ideale verkoper rond loopt: behulpzaam, goed geïnformeerd en nooit opdringerig. Deze topverkoper is te vergelijken met het online shoppen. Een webshop kent geen verkopers, alleen stille informatie, gericht op het artikel. Kopen zonder verkoper is een van de voordelen die nog niet genoemd zijn. Omdat het voor de man een bijzonder belangrijke voordeel is, wordt het hier apart vermeld.

Overzicht
Datzelfde geldt voor het overzicht. Een goede webwinkel biedt een totaal overzicht aan herenkleding. Alles binnen een paar bladzijden, voorzien van duidelijke foto’s. U hoeft zich het patroon niet voor te stellen, het is aan de foto te zien. Vaak kan de foto vergroot worden, waardoor het nog duidelijker wordt. New Men komen niet thuis, pakken het nieuwe shirt uit en hebben er vanaf dat moment een hekel aan omdat het design anders is of omdat het getailleerd is. .

Favoriete webshop
Mannenweten waar ze goed terecht kunnen. Zij kiezen hun favoriete webshop. Dat is die online winkel die producten verkoopt die lekker zitten, die goed voelen bij het dragen en waar u, afgezien van het iets korter maken van de broek, nooit problemen met de maat hebt. Wie bij www.menofallnations.nl shopt, krijgt al snel met deze ervaring te maken. Nooit meer tien broeken moeten passen en dan nog steeds niet het gevoel hebben dat die ene goeie bestaat. Gewoon surfen, kiezen, bestellen, dragen. Klaar. Zo werken New Men, terwijl ze mede daardoor promoveren tot ideale partner, want welke vrouw wil nou geen man, die zelf mee zoekt naar kleding en die precies weet wat hij wil?

No more articles