Shop Topshops Catwalklooks

Topshop is een Engelse kledingketen die edgy streetstyle kleding verkoopt. Een paar maanden gelden showde Topshop een nieuwe collectie op de catwalk tijdens London Fashion Week, namelijk Topshop Unique. De Unique collectie is een echte designer collectie en daardoor duurder dan de producten die je normaal gesproken in de schappen vindt. het goedkoopste item is een bordeaux rode trui met hoge halslijn van $80,- en het duurste item is een grote schapenwollen jas van $1150,-.

De collectie is heel divers. Topshop Unique bevat veel jurkjes die je schouders bloot laten, variƫrend van grijze off-shoulder jurkjes tot zwarte strapless exemplaren vol decoratiesteentjes. Ook in de koudere dagen kun je je hulden in Topshop Unique. In de collectie vind je schapenwollen sjaals, velvet bomberjacks en warme over the knee laarzen in zwart en grijs. De kleding past qua stijl en gevoel bij wat we van de Engelse kledingketen gewend zijn, stoer, edgy en draagbaar.

Op de website van de Engelse kledingketen is de Unique collectie momenteel te koop. Heb je je oog op een item laten vallen, bestel hem dan meteen. Sommige stukken (zoals de schapenwollen jas van $1150,-) zijn al bijna uitverkocht!

Ligt deze collectie toch iets boven jouw budget maar ben je toch benieuwd naar Topshop Unique? Hieronder staan onze favorieten outfits van de show.

 

No more articles