Shop the trend: oversized denim jacket

Het voorjaar is minder koud dan we hadden verwacht en nu het lente is kunnen we eindelijk onze winterjassen opbergen en hebben we een mooi excuus om de nieuwste lentejasjes aan te schaffen!  We moeten natuurlijk wel even benadrukken dat Nederland een vreemd land is als het om het weer gaat. Wanneer het lente  is weten we wel, maar wanneer het echt lenteweer is blijft een verrassing.

We weten dus niet altijd zeker maar het wordt wel steeds warmer buiten, dus we are taking the chance. Bij de Zara hebben we een paar leuke jasjes gezien voor aankomende zomer en een daarvan was the oversized denim jacket. 

De denim jacket past bij elke outfit en er zijn veel varianten van. Gekleurd, met borduursels, of gewoon plain blue, maar vandaag gaan we voor de classic oversized denim jacket.  De oversized denim jacket kan je met een jurkje, een broek, een koker rok of een maxi rok dragen. Het is een van de enige items in je wardrobe wat overal bij past. And it’s definitely fashionable!

Voor een edgy look combineer de denim jacket met een leather skinny jeans of ga voor  boho chic met meerdere lange kettingen en een maxi dress.

 

No more articles