Shop the trend: Máxima style

Wat zag koningin Máxima er gisteren weer prachtig uit tijdens Prinsjesdag. Ze straalde naast koning Willem-Alexander tijdens de troonrede in een goudkleurige jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau. What’s a King without a Queen?

De kersverse Koningin heeft een paar favoriete merken. Jan Taminiau is daar ongetwijfeld één van, aangezien ze tijdens Prinsjesdag en tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander jurken droeg van de ontwerper. De jurk waar Máxima in trouwde was van Valentino. Ook wordt onze Koningin regelmatig gespot in Marc Jacobs en Louboutin.

Bij een koninklijke gelegenheid heeft Máxima bijna altijd iets op haar hoofd of in haar haar. En het blijft niet alleen bij onze Koningin, gisteren tijdens Prinsjesdag was er weer een heuse hoedenparade.
Wij hebben gekozen voor zogenaamde fascinators, een accessoire voor op het hoofd dat veel gezien wordt tijdens formele gelegenheden.

Wij zijn benieuwd welke fashion statements we de komende jaren nog meer te zien krijgen bij ons koninklijke stijlicoon!

Wat vind jij van de stijl van Máxima? Get the style of a Queen. Fashion Insider heeft vijf haaraccessoires à la koningin Máxima voor jou op een rij gezet.

Accessorize.com €54,00

 

Accessorize.com €28,90 Accessorize.com €54,00 Accessorize.com €34,00 Claires.com €18,95
No more articles