Shop the trend: baggy look van de Monki

Wij hopen natuurlijk dat het aankomende zomer net zulk lekker weer als afgelopen week gaat worden, maar dan een tikkie warmer. Maar wat doen we aan met dit warme weer. Hoewel de meeste vrouwen jurkjes en rokjes als eerst zouden noemen zijn er ook een hoop vrouwen die meer voor de baggy look gaan.

Wij zijn zelf ook wel fan van een beetje afwisseling dus vandaag hebben wij een look in deze style gevonden. Monki is één van onze favoriete winkels en daar hebben we een mooie set gespot die je een echte musthave voor aankomende zomer is. De look bestaat uit een losvallende singlet met een losvallende short. Beide items hebben dezelfde kleur grijs en afwerking.

Omdat deze outfit helemaal grijs is en niet heel zomers op zich zelf is raden wij je aan om veel kleurijke sieraden te dragen bij deze look. Door vrolijke statement sieraden te combineren met deze set ben je toch heel zomers gekleed. Shop deze look voor 50 euro en jouw zomer kan beginnen! Ben jij benieuwd naar onze look van Monki? Bekijk het hieronder en oordeel zelf!

No more articles