Shop the collection: Givenchy ‘Ondulations precieuses’ make-up

Ook Givenchy vond het tijd om hun exclusieve kerstcollectie te lanceren en de producten bekend te maken. Het modehuis komt met een paar make-up producten speciaal ontwikkeld voor de kerst van dit jaar.

In deze exclusieve kerstcollectie van Givenchy zien we de echte kerst kleuren goud, rood en zwart optimaal terug komen. De collectie bestaat uit een oogschaduwpallet in de vorm van een ster met diep zwart en glinsterend goud, een glitter stift voor je wimpers, een bronzen mascara, twee nieuwe kleuren lippenstift in een prachtig goud vlokken omhulsing en een rode en gouden nagellak.

Bekijk hieronder de producten uit de Givenchy ‘Ondulations precieuses’ make-up collectie met de bijbehorende prijzen. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Parfumerie Douglas.

Ondulations d’or €54,50 Lash sparkles Or précieux €26,50 Phenomen’eyes nr. 9 Bronze précieux €30,00 nr. 311 Rose précieux €34,00 nr. 312 Violine précieux €34,00 nr. 13 Rouge précieux €20,50 no. 14 Bronze précieux €20,50
No more articles