Shop the collection: Chanel’s Christmas make-up

Het leuke aan de winter is natuurlijk the most wonderfull time of the year, Christmas! Bij deze jaarlijkse speciale gebeurtenis hoort natuurlijk een blown away outfit, inclusief de juiste make-up. Chanel speelt hier ook op in en komt met een limited Christmas make-up collection. 

Nuit Infinie de Chanel – oftewel ‘de oneindige nacht’, zo heet de speciale kerstcollectie van Chanel. Bij kerst hoort natuurlijk veel rood, glitter en goud, deze elementen zijn ook terug te zien in deze collectie. De collectie bestaat uit een oogschaduwpallet met vijf poederoogschaduws in een kleurencombinatie van beige, bronze en donkerpaars, een mascara, wenkbrauwen gel, bronzen eyeliner met bijpassende bronzen mascara. Ook komt Chanel met drie nieuwe lippenstift kleuren, voor het gezicht speciale rouge en om het helemaal af te maken een nieuwe felrode nagellak.

De prachtige rode lippenstift staat al op onze Christmas wishlist!

De kerstcollectie is verkrijgbaar bij De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. Bekijk de collectie en de prijzen hier onder.

OMBRES MATELASSÉES DE CHANEL CHARMIN €55 LIGNE GRAPHIQUE DE CHANEL BRONZE €33 CILS SCINTILLANTS BRONZE PLATINE €30,50

 

ROUGE ALLURE VELVET LA PRÉCIEUSE €32 ROUGE ALLURE VELVET LA DÉSIRÉE €33 ROUGE ALLURE RADIEUSE €32 ILLUSION D’OMBRE FATAL
€30 ILLUSION D’OMBRE INITIATION €30 LE VERNIS €23 JOUES CONTRASTE 84 ACCENT €38,50 
No more articles