Shop suggestion: zwart/wit geruite blazer van Topshop

With this jacket it was love at first sight. Wij zijn op de redactie verliefd op deze prachtige blazer van Topshop. Topshop heeft veel zwart/wit geruite items. Naast dit jasje is er ook nog een top en een broek met deze print. Toen we voor het eerst actrice Tuppence Middleton in de top en broek met geruite print spotten, waren we op slag verliefd.

And things got even better toen we deze prachtige blazer voorbij zagen komen. Wij houden van de blazers van Topshop, die altijd perfect zitten en van de mooiste materialen worden gemaakt.

Deze blazer heeft een klassiek, recht model. Het jasje is iets langer en heeft omgeslagen mouwen. Het geruite printje maakt het jasje net even anders dan andere jasjes.

Combineer deze blazer met de bijpassende geruite broek als je voor een print all over look gaat. Een witte top eronder, een paar zwarte sandaaltjes erbij en je outfit is helemaal af. Houd je je outfit liever rustig? Combineer het jasje dan met een simpele witte top en een skinny jeans. Een paar sandaaltjes of biker boots (als het minder mooi weer is) maken je outfit af.

De blazer is online verkrijgbaar bij de Topshop voor € 78,00.

Wat vind jij van deze shop suggestion?

Topshop. € 78,00.

 

 

 

 

No more articles