Shop suggestion: witte loafers van Topshop

De all white look is een look waar je deze zomer niet meer omheen kunt. Een compleet witte look heb je zo samengesteld: simpele witte tee, witte jeans of pantalon en eventueel een wit colbertje en je outfit is af. Als je écht voor een all white look wilt gaan, horen er echter ook nog witte schoenen bij.

Het vinden van een paar witte schoenen is een iets grotere uitdaging dan het verder samenstellen van een complete witte look. Gelukkig is de witte trend deze zomer zo hot dat er ook veel schoenen in het wit verschijnen. Zo schreven we eerder al over witte platformsandalen en witte instappertjes.

Ons oog viel nu op een paar witte loafers van de Topshop. Loafers zijn ook helemaal in deze zomer, dus met deze witte loafers sla je twee vliegen in één klap. De witte loafers hebben een simpel, klassiek model. Op de bovenkant zitten kwastjes. De loafers zijn gemaakt van leer, dus ze zijn zeker van goede kwaliteit.

Combineer deze witte schoenen met een witte tee en een pantalon als je voor een all white look gaat. Je kunt de loafers ook dragen onder een wit jurkje als je bijvoorbeeld een dinertje of een tuinfeestje hebt.

De loafers zijn online verkrijgbaar bij de Topshop.

Wat vind jij van deze shop suggestion?

Topshop. € 76,00.

 

 

 

 

No more articles