Burgundy Jas

Er is een kleur die al meerdere jaren steeds terugkeert in het modebeeld naar mate het kouder wordt en dat is burgundy. Deze roodpaarse kleur past perfect bij het najaar en het is dan ook logisch dat de winkels er rond deze tijd van het jaar vol mee hangen. De echte musthave voor dit najaar is een burgundy kleurige jas. Onze favoriet is dit exemplaar van het merk GLAMOROUS van €79,95 die je kan bestellen via Nelly.com.

De jas is een langer model zonder sluiting en heeft twee insteekzakken aan de voorkant. Burgundy is goed te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. Hou het klassiek en combineer de jas met een grijze skinny jeans, zwarte enkellaarsjes en een witte blouse. Geen zin in zwart of wit? Camel kan ook prima gecombineerd worden met burgundy!

Dit najaar is niet alleen een burgundy jas een musthave. Er zijn nog veel meer kledingstukken die er erg goed uitzien in burgundy. Denk bijvoorbeeld aan jeans, sneakers en jurken. Is een jas of broek in burgundy too much voor jou? Kies dan voor burgundy accessoiresz zoals een tas, sjaal of statement necklace.

Wat vind jij van burgundy en hoe zou jij deze kleur combineren?

 

Burgundy jas van GLAMOROUS, €79,95

No more articles