Shop Suggestion: Rihanna sweater of jas van donzige kwaliteit

Rihanna is natuurlijk een van de meest modebewuste mensen en we doen haar dan ook maar al te graag na. Helaas kunnen we niet alles kopen of nadoen wat Rihanna draagt, maar soms komt er een outfit voorbij die wij wel kunnen kopiëren. Zo hebben wij nu deze donzige vest/jas voor je gevonden die Riri de vorige keer droeg naar een etentje met haar moeder.

Het gaat hierbij om een jas/vest van donzige kwaliteit. Niet alleen Rihanna is met deze musthave gespot, maar we zien deze items veel voorbij komen in de webshops en winkels. De donzige stof is helemaal hot op dit moment en heet krijg je het er zeker van. De donzige stof is niet alleen gespot in een vest of jas versie, maar ook in truien, T-shirts en zelfs leggings!

Wij van de redactie zijn al overtuigd om een donzige vest of jas te halen, want koud blijft het nog steeds. Ideaal aan dit item is ook dat het overal op staat. Zo zie je op Rihanna’s foto dat zij het combineert met een denim outfit. Dus combineer raak en schaf ook jouw donzige vest/jas aan! Be fluffy!

 

H&M 49,95

H&M 79,95

No more articles