Shop suggestion: rokje met print voor de zomer van Zara

Als er één ding is waar wij op de redactie geen genoeg van kunnen krijgen is het online shoppen. Als we tijdens het online shoppen ook nog eens (onverwachts) tegen hele betaalbare items aanlopen kan onze dag niet meer stuk.

Ook vandaag spotten wij zo’n betaalbare musthave. We wilden jullie dit item niet onthouden. Zeker niet omdat het ook nog eens een perfect item voor de zomer is.

Bij de Zara zagen we een prachtig rokje voorbijkomen met een printje. Het rokje heeft een elastieken band, waardoor hij lekker zit, en een overslag. Ook heeft hij een zwart/wit printje. Door het opvallende printje valt je outfit meteen op.

Combineer het rokje met een witte of grijze top. Het printje is zo opvallend dat je de rest van je outfit het beste rustig kunt houden. Een paar sandaaltjes eronder en je zomerse outfit is af. Tijdens een avondje uit draag je het topje bijvoorbeeld met een zwarte top met driekwartmouwen of een zwart blousje. Een paar black heels eronder en je bent ready to party.

Het fijne aan het jurkje is dat hij maar € 16,95 is. Heb jij hem al in je kast hangen? Bestel het jurkje hier online of ga naar één van de Zara winkels.

Wat vind jij van deze shop suggestion?

Zara. € 16,95.

 

 

 

 

No more articles