Shop suggestion: printjes in de nieuwe voorjaarscollectie van Aaiko

Printjes zijn absoluut hot, maar waarom niet een statement maken? Aankomende zomer gaan we ze veel terug zien en daar zijn we heel erg blij mee. Schoenen, tops, rokjes, broeken en leggings, je kan het zo gek niet bedenken maar die print is er zeker bij. Bij het merk Aaiko komt langzaam de nieuwe voorjaarscollectie binnen en ook zij hebben een paar goeie prints in hun collectie. Met deze prints hebben we de volgende overall printed outfit voor jou geselecteerd.

1. Een black & wihte geprinte jacket met een rits sluiting. Het is een stoer maar toch vrouwelijk jasje en heeft iets weg van een blazer en bomber jacket.

2. Om je printed outfit rust te geven gebruik je een top die in één van de kleuren van je print is. Voor deze print maken we gebruik van een witte doorschijnende top.
3. De trousers is in de zelfde print als het jasje en maakt je printed outfit helemaal af. Aan de voorkant zie je de print, aan de achterkant is de broek zwart. Het is een skinny model en gemaakt van een zachte stof net zoals het jasje.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou hebben geselecteerd, bekijk dan snel de foto’s hieronder

Aaiko Jacket €169,95

Aaiko blouse €79,95

Aaiko trousers €119,95

No more articles