Shop suggestion: Pink Ribbon sportartikelen

De maand oktober is de Breast Cancer Awareness Month. Fashion Insider vindt dat gezondheid de nummer één musthave is. De shop suggestion van vandaag steunt Stichting Pink Ribbon.

Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker. Er sterven dagelijks 9 mensen in Nederland aan de gevolgen van borstkanker en dit moet en kan omlaag! Door middel van onderzoek kan dit getal omlaag, maar voor onderzoek is geld nodig. You better think pink!

Je kan de Stichting op veel manieren steunen, bijvoorbeeld door sportartikelen te kopen van Pink Ribbon. We lieten je al eerder de hardloop t-shirts zien, maar er zijn ook accessoires voor tijdens het sporten. Gebruik tijdens het golfen Pink Ribbon golfballen, maak een einde aan je zwetende voorhoofd met de polsbandjes, les je dorst met de bidon en neem een frisse douche met de slippers! Zo kom je je sportieve dag hygiënisch door met Pink Ribbon. Think Pink!

De golfballen, set van 12 kosten €17,50 en kan je hier bestellen. De polsbandjes, set van twee, kosten €4,95 en kan je hier bestellen. De bidon kost €4,95 en kan je hier bestellen. De slippers kosten €7,95 en kan je hier bestellen.

Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor de ware grootte.

No more articles