Shop suggestion: Pink Ribbon hydraterende lotion van Clinique

De maand oktober is de Breast Cancer Awareness Month. Fashion Insider vindt dat gezondheid de nummer één musthave is. De shop suggestion van vandaag steunt Stichting Pink Ribbon.

Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker. Er sterven dagelijks 9 mensen in Nederland aan de gevolgen van borstkanker en dit moet en kan omlaag! Door middel van onderzoek kan dit getal omlaag, maar voor onderzoek is geld nodig. You better think pink!

Je kan de Stichting op veel manieren steunen, bijvoorbeeld door deze limited edition Dramatically Different Moisturizing Lotion+ van Clinique te kopen. Clinique steunt Pink Ribbon ieder jaar met een gelimiteerde editie van haar Dramatically Different Moisturizing Lotion. Deze lotion houdt de huid de hele dag vochtig (hydrateert) en versterkt daardoor je huid. De lotion is versierd met een sleutelhanger van Clinique met drie hartjes. Think pink!

De lotion kost €50,80 en is verkrijgbaar via de Clinique webshop en de Bijenkorf zolang de voorraad strekt. Klik op de afbeelding voor de ware grootte.

No more articles