Shop suggestion: Omar Munie Enviebag

Gister werd het bijzondere verhaal van tassen ontwerper Omar Munie verteld in het televisieprogramma ‘De Reünie’. Omdat we op de redactie erg onder de indruk waren hebben wij voor deze shop suggestion gekozen voor een Enviebag van Omar Munie.

Twee dingen vielen ons op bij het bekijken van de aflevering, één: het indrukwekkende levensverhaal van Omar en twee: de onwijs mooie tassen! Omar is als vluchteling naar Nederland gekomen. Samen met zijn broertjes kwam hij hierheen voor een beter leven, hierdoor heeft hij geleerd ‘dat je nooit mag opgeven’. Dit heeft hij duidelijk waargemaakt, want Omar is enorm succesvol geworden met het ontwerpen van tassen.

Na de uitzending hebben we meteen zijn website bekeken om al zijn tassen te bewonderen. Ons oog viel op deze Enviebag. De tas is gemaakt van koeienleer met satijnen randen. Naast dat wij compleet verliefd zijn op deze tas is het ook interessant om het verhaal achter de ontwerper te weten. De tassen krijgen nu een verhaal en dat maakt ze nog waardevoller.

Bekijk hier de uitzending van ‘De Reünie’ voor het hele verhaal van Omar, klik hier voor de collectie van Omar Munie.

No more articles