Shop Suggestion: muscle tee Forever21

Ben je nog opzoek naar te gekke tops om je outfit mee af te maken? Wil jij net iets anders dan de trend van het moment, de crop top? Of ben je opzoek naar fabulous items van de Forever21 om je zomergarderobe mee aan te vullen? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk de leukste muscle tee’s voor je op een rijtje gezet van de Forever 21 voor minder dan 14 euro!

De muscle tee is een variant op de gewone tank top. De muscle tee is met vrij lage zijkanten en worden vaak gedragen door sporters. Vrouwen dragen deze tops vaak met een bandeau top eronder. De muscle tee’s zijn stoer en passen bij elke outfit. De Forever21 heeft genoeg tops en ook de muscle tee. Hun hebben er ook alleen een variant op, namelijk de muscle tee als crop top. We are loving it!

Alle tops zijn uitgerust met een leuke opdruk en passen perfect bij een high waisted hotpants of een hoge kokerrok. Hoe vind jij deze nieuwe soort tops? Ben je al fan geworden? Shop deze juweeltjes dan snel bij de Forever21.

Forever21 €13,75

Forever21 €13,75

Forever21 €10,45

Forever21 €10,75

No more articles