Shop suggestion: Movember dress

The month of the moustache is aangebroken. Of wel Movember genoemd. Het woord is een samenvoeging van moustache en november: Movember. Movember is jaarlijks, een maand lange gebeurtenis waarbij de snorren centraal staan voor het bewustzijn van de men’s healthproblems, zoals bijvoorbeeld prostaatkanker. Het doel van Movember is om het gezicht van de gezondheid van mannen te veranderen. Daarom wijd Fashion Insider deze shop suggestion toe aan Movember.

Het concept van Movember bestaat uit dat mannen hun snor laten staan en daarbij mensen vragen om geld te doneren voor het goede doel. Met het jaarlijkse Movember wordt vooral geld opgehaald om de vroege opsporing van kanker, diagnose en effectieve behandelingen te vergroten en uiteindelijk het aantal vermijdbare sterfgevallen te verminderen bij mannen. Naast het krijgen van een jaarlijkse check-up, stimuleert de Movember Stichting mensen om bewust te zijn van hun familiegeschiedenis van kanker en om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Wij als girls kunnen (meestal) natuurlijk geen snor laten groeien, maar om toch een steentje bij te dragen kunnen wij wel andere dingen doen om mensen bewust te maken. Zo zijn er verschillende items te vinden met moustache printjes. Dus ook fashionable dresses met een snorren print.

Deze jurk is via Asos te bestellen voor €18,87

No more articles