Shop suggestion: Milka Chocolade

Wij zijn op de redactie niet alleen weg van fashion en trends, maar ook van food. Deze passie komt niet vaak ter sprake, maar stiekem houden we wel van eten. Onze guilty pleasure is chocolade. Hoe kan het ook anders? En dan het liefst die overheerlijke Milka tabletten.

Milka heeft vijf nieuwe smaakcombinaties gelanceerd. Het bekende chocolademerk heeft haar Alpenmelkchocolade gemixt met andere heerlijkheden, zoals Oreo koekjes, LU biscuits of Tucjes. Yum! Stuk voor stuk zijn de repen van Milka uniek in smaak. Ze hebben een ieder eigen karakter.

De repen zijn heerlijk voor op een regenachtige middag op de bank met een kopje thee, een middagje in het park of, zoals wij dat doen, stiekem op kantoor.

Milka Oreo is een tablet van heerlijke Alpenmelkchocolade met een crèmevulling en knapperige stukjes Oreo. Milka LU is een tablet met een dikke laag Alpenmelkchocolade en knapperige LU Petit Beurre Biscuits. Milka Confetti is een tablet met Alpenmelkchocolade en heerlijke, knapperige crunchies! Milka Bubbly is een hele luchtige chocoladereep (ook verkrijgbaar in een smakelijke karamelvariant, mmmm). De Milka TUC is een beetje speciaal. In deze tablet wordt de zoete smaak van chocolade gemixt met de hartige bite van Tuc biscuits. Een reep voor de echte dare devils onder ons.

Wij kunnen op de redactie geen genoeg krijgen van de Milka TUC.

Heb jij de Milka repen al geprobeerd?

 

 

 

 

No more articles