Shop Suggestion: look a like Michael Kors tassen

Wij dames dromen allemaal wel van een Michael Kors tas. Helaas liggen sommige tassen de designer een beetje buiten ons handbereik en budget. Nu hebben wij bij de nieuwe collectie van de Mango een aantal look a likes gespot voor een veel goedkopere prijs. How awesome is that?!

Michael kors staat bekend om zijn luxe en elegante tassen. De Amerikaanse designer ontwerpt veel meer dan tassen, maar in Nederland zijn de tassen en de horloges van de designer toch wel het meest bekend. De schoudertas Jet Set Travel met logomotief gaat toch wel het aller hardst in Nederland en geef ze is ongelijk.

De tassen van Michael Kors zijn een echte eye-catcher voor aan je schouder. De tassen zijn onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf, maar er zijn ook enkele Michael Kors winkels in Nederland. Zo is er pas een winkel geopend in Rotterdam op de kruiskade. Nu hoef je niet helemaal naar Rotterdam, maar je kan ook shoppen bij de Mango als je een goedkoper, maar toch net zo’n stijlvolle tas wilt! Bekijk hieronder de collectie die we voor je gevonden hebben. Go get him tigers!

Mango €49,99

 

Mango €39,99

Mango €49,99

Mango €39,99

Mango €39,99

Mango €54,99

No more articles