Shop Suggestion: lichtblauwe skort van de River Island

Ken jij de skort al? A little birdy told us dat de skort trend weer hard doorgaat deze lente en zomer. Een skort is een combinatie van een skirt en een short. Een rok en een broek dus. Het is misschien een rare combinatie totdat je dit juweeltje aan trekt!

Het is een fabulous item voor de durfvals onder ons. Wij van de redactie zijn zeker verliefd op de skort, omdat het zo anders is dan andere zomerse items. Een simpele rok is gewoon soms iets te saai net zoals een standaard short. Nu kan je deze twee favoriete items combineren in één!

Maar hoe combineer je dit juweeltje nou? Heel simpel! Een simpele top of crop top is al genoeg voor dit prachtexemplaar. Als je een skort koop in een basic kleur kan je er natuurlijk een drukke top opdragen. Heb je een druk shirt? Hou de rest dan rustig en combineer de rest van je outfits met sieraden. Schoenen onder dit item is ook super gemakkelijk, want er staat werkelijk van alles onder! Zorg er gewoon voor dat de schoenen goed bij de rest van je outfit passen qua kleur en print and you are ready to go!

River Island lichtblauwe skort €37,-

No more articles