Shop suggestion: leder-look broeken

De Kerstdagen zijn voorbij, dus kunnen de kerstoutfits terug de kast in. Now it’s really party time! Het is tijd om je party outfit voor New Year’s Eve te plannen! Feestelijke looks hoeven niet altijd te bestaan uit paillettenjurkjes, gala jurken of  glitter pumps. Waarom moet je per sé een feestelijke cocktail jurkje dragen als het ook anders kan? Be different!

Fashion Insider biedt daarom een feestelijk alternatief volgens de laatste trends! Go for an edgy grunge look and you’re good to go!  Zo spotten we de leder-look broek bij verschillende shops waaronder die van Twinkeltje.

De leder-look broek van Twinkeltje is diervriendelijk, edgy en fashionable. Fake leather all the way! Een echte leren broek is namelijk veel duurder, maar door het assortiment van Twinkeltje kun je voor een budget price ook een fashionable en edgy outfit hebben.

Draag de stoere broek met een basic top zodat alle aandacht naar de broek gaat. Combineer ‘m met pumps voor een feestelijke finish of met stoere boots voor een grunge look. Alles kan met de leder-look broek. De fake leather trousers kan maak je casual door te combineren met een grote, grove gebreide trui.

Wat vind jij van deze trend? Ga jij het New Year in met deze fashionable en edgy leder-look broek?

 

Twinkeltje € 29,95

 

Twinkeltje € 29,95

 

Twinkeltje € 34,95

 

Twinkeltje € 32,95

 

Twinkeltje € 29,95

No more articles